Advertisement

Αφγανιστάν / Αφγανιστάν: Τέσσερις Αμερικανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική ... : Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν.

Αφγανιστάν / Αφγανιστάν: Τέσσερις Αμερικανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική ... : Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν.. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του.

«διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Ηπα και γερμανία καλούν τους πολίτες να φύγουν άμεσα από τη χώρα. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος.

Αφγανιστάν: Τέσσερις Αμερικανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική ...
Αφγανιστάν: Τέσσερις Αμερικανοί σκοτώθηκαν σε βομβιστική ... from cdn.cnngreece.gr
Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ.

Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία.

Πηγές του αφγανιστάν κάνουν λόγο για 10 φυλακές που άνοιξαν τις πύλες τους. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Η ρωσία προσέφερε στον σύμμαχό της, το τατζικιστάν, περίπου 900.000 ευρώ για να κατασκευάσει ένα νέο φυλάκιο στα σύνορά του με το αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Έρχεται νέα μεταναστευτική κρίση λόγω αφγανιστάν: Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο.

Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση.

Αφγανιστάν: Αποχαιρετούν τα μάχιμα στρατεύματα του ΝΑΤΟ ...
Αφγανιστάν: Αποχαιρετούν τα μάχιμα στρατεύματα του ΝΑΤΟ ... from www.tovima.gr
Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία.

Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα.

Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. .στο αφγανιστάν και να συντονίσουν τα εθνικά μέτρα για τη μείωση του προσωπικού των η δυτική συμμαχία τελείωσε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο αφγανιστάν έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Πηγές του αφγανιστάν κάνουν λόγο για 10 φυλακές που άνοιξαν τις πύλες τους. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Κάθε λωρίδα αντιπροσωπεύει ένα έτος, γραφικά του ed hawkins, με δεδομένα από berkeley. Ηπα και γερμανία καλούν τους πολίτες να φύγουν άμεσα από τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της.

Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα.

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον τρεις Ταλιμπάν σκοτώθηκαν από ...
Αφγανιστάν: Τουλάχιστον τρεις Ταλιμπάν σκοτώθηκαν από ... from www.newsit.gr
Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν.

Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της.

Posting Komentar

0 Komentar